(: DELIAH'S DELI IS CLOSED FOR THE SEASON... :)

Saturday, August 20, 2011

MOMEN ISTIMEWA : bersama sahabat maya! :)


CUBA TEKA SIAPA?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tentu ramai yang dah dapat meneka siapa beliau. Tahniah! :)
Boleh dikatakan Suzi ni ialah sahabat maya saya yang pertama dan menjadi follower ke-2 Deliah's Deli (follower yang pertama tu mungkin bina blog hanya utk cuba2 agaknya kerana sehingga sekarang 1 sahaja entry dalam blognya). Masa tu saya belum begitu aktif berblog (mcm la sekarang aktif sangat...kan? :D:D:D ) Suzi masih di Adelaide ketika tu dan menggunakan nama blog Resepi & Cerita Perantau. Beliaulah yang sering menjadi komentator blog saya ni. Dah banyak resepi yang saya cuba daripada blog beliau. Sekarang bila dah balik Malaysia, Suzi menukar nama blog ke Dapur Suzi. Beliau juga mempunyai blog jualan secara online. Bolehlah klik SINI kalau mahu ke sana. :)






Happy Birthday Suzi! :)



THANK YOU SO MUCH!
It's Nice To Be Important,
& It's Important To Be Nice. :)





Share/Bookmark

10 comments:

kasihredha said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

happy birthday unk suzi..
best ada ramai kawan alam maya kan :)

ijayuji said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

Salam kak! waaahhhh! seronk mmg kalau jumpa sahabat maya :D sgt mesra walau 1st time jumpa kan kak :-)

Diana @ Melley Mey said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

Assalamualaikum del..
wah seronoknya dapat jumpa rakan maya.. nak juga suatu hari jumpa sahabat2 maya nie... Insyaallah...

Juwita Jamaludin said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

wah happy birthday untuk kak suzi juga... dulu suka gak terjah blog kak suzi

Ida,Japan said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

seronoknyer Del gather2 ngan sahabat maya..tapi rasa segan dan malu pulak ..sbb kita ni pemalu he..he

ain (sweet thots) said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

seronoknya suzi dpt a great sahabat maya like u ... i pon tumpang happy del ... i serupa cam ida, japan ... mau ketemu, tp malu ;-)

Naz said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

Assallamualaikum Del..
Best kan bila dapat berjumpa kawan yg selalu kita bermesra cuma di alam maya jer..
Bila agaknya ada rezeki kita boleh jumpa ye Del..:))

Happy birthday utk kak Suzi..

Ayu Safieza @ Humaira' said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

Del...er bila kita nak date yer...:)

Deliah's Deli said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

tkasih kpd kalian semua atas ucapan selamat utk suzi..smg beliau sihat2 sll tambah2 skrng ni. :)

Suzi said... Best Blogger Tips[Reply]Best Blogger Templates

salam deliah....terharunya hehehe.
terima kasih dear. dah lama tak mengaktifkan diri berbloging. hasrat ada tapi tak tahu knp tak kesampaian.
moga persahabatan kita berkekalan....